Afectiuni Proctologice (AnoRectale)

Schemă tratament hemoroizi

author photo

Scris De:

Emanuel

  • Schemă tratament hemoroizi
  • Factori de Prevenție
  • Concluzie

Hemoroizii sunt o afecțiune foarte des întâlnită, care este foarte deranjantă și dureroasă în același timp. Pentru tratarea lor ai nevoie de o schema de tratament pentru hemoroizi completă, care să te ajute cu adevărat și să te scape rapid de boală. Este recomandat să urmezi o astfel de schemă încă de la primele simptome ale hemoroizilor, deoarece, dacă vei lăsa boala să evolueze, poți ajunge la stadii foarte grave ale bolii de care îți va fi foarte greu să te vindeci.

Vezi mai jos schema dezvoltata impreuna cu medicul proctolog Ioan Alexandru!

Schemă tratament hemoroizi

Pentru ca știm cât de supărătoare este boala hemoroidală,  și cât de mult chin te face aceasta să înduri, am dezvoltat, împreună cu doctorul specialist proctolog Ioan Alexandru, o schema de tratament pentru hemoroizi excelentă, ce a avut de-a lungul timpului rezultate surprinzător de bune, de altfel, după mai multe cercetări și foarte mulți adepți ai schemei, s-a dovedit că schema noastră de tratament are o rată de succes de 95%, lucru întâlnit la foarte puține tratamente de acest fel.

Schema noastră de tratament conține doar produse naturale, pe bază de plante. De altfel, îți oferim și alte sfaturi și obiceiuri utile, care, dacă sunt respectate, te pot scăpa de hemoroizi chiar și în 48 de ore.

Schema dezvoltată de noi, împreună cu medicul proctolog Ioan Alexandru constă în aplicarea unguentului HemoLift de 2 ori pe zi( seara și dimineața ), trebuie să bei 2 cești de ceai HemoLift pe zi, să faci băi de șezut în fiecare seară înainte de culcare și să adopți o dietă potrivită afecțiunii tale.

Când vine vorba de alimentațiea pentru hemoroizi, trebuie să ții cont de câteva lucruri esențiale. Iată ce reguli de alimentație să iei în calcul pentru a preveni sau pentru a ajuta la vindecarea hemoroizilor:

  • Nu mânca alimente foarte condimentate. Excesul de condimente poate sensibiliza peretele vascular din zona anală. Favorizând apariția hemoroizilor.
  • Evită să faci exces de alcool. Alcoolul sensibilizează la rândul său peretele vascular și poate inflama hemoroizii deja existenți.
  • Consuma preparate care să conțină un raport ridicat de fibre. Ajută la menținerea unui tract digestiv optim. Un consum ridicat de fibre te scapă de diaree și constipație.

Factori de Prevenție

Dacă te-ai informat puțin despre hemoroizi, despre cum se manifestă aceștia și cât de grave sunt simptomele lor, cu siguranță nu îți dorești să ai de aface cu aceasta afecțiune. Pentru e evita apariția bolii hemoroidale trebuie să incluzi în obiceiurile tale zilnice câteva acțiuni foarte ușoare, care, deși par simple, au un impact considerabil asupra sănătății tale și a reducerii hemoroizilor:

  • Menține-te hidratat. O bună hidratare (care înseamnă minim 2 litri de lichide pe zi) îți face organele să funcționeze așa cum trebuie, în special sistemul digestiv. Când bei cantitatea potrivită de apă, nu ți se va mai întâmpla să ai parte de constipație sau diaree. Ambele fiind provocatoare de hemoroizi, deoarece pun o presiune foarte mare asupra zonei rectale.
  • Băi de șezut. Sunt potrivite atât pentru persoanele care suferă de hemoroizi, cât și pentru cele care doar își doresc să le prevină apariția. Băile de șezut asigură o bună igienă a zonei intime și, de asemenea, acestea pot fi bune calmante ale durerii și inflamației atunci când ai de-a face cu crize hemoroidale.
  • Adoptă administrarea de analgezice pe cale orală. Analgezicele sunt la rândul lor o variantă bună pentru persoanele care suferă deja de hemoroizi, iar durerile își fac necontenit apariția. Cele mai recomandate sunt remediile naturiste pentru hemoroizi care au efect analgezic. Sunt o soluție mult mai sigură, și pe deasupra, naturală, care nu poate produce nici un fel de efect advers negativ. Astfel de produse naturale, pe baza de plante și fără efecte negative sunt produsele din gama HemoLift.

Concluzie

Fie ca vorbim despre hemoroizi la femei sau hemoroizi la bărbați, în ambele cazuri hemoroizii reprezintă un adevărat chin. Iar acest lucru necesită un tratament bun. Schemele de tratament pentru hemoroizi sunt varianta optimă pentru care poți opta. Cu ajutorul unei astfel de scheme știi când și cum să îți administrezi diferitele produse pentru hemoroizi și ce alte obiceiuri să incluzi în rutina ta pentru a te vindeca de boala hemoroidală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?