Afectiuni Proctologice (AnoRectale)

Scapă de hemoroizi în 5 zile

author photo

Scris De:

Emanuel

 • Pasii exact de urmat
 • Creme pentru hemoroizi
 • Ceaiuri pentru hemoroizi
 • Vitamine pentru hemoroizi
 • Prevenirea hemoroizilor pe viitor
 • Concluzie

Hemoroizii reprezintă o problemă tare supărătoare, iar dacă nu sunt tratați la timp, cu produsele potrivite, se pot agrava într-un mod extrem de neplăcut.

Tratamentele clasice durează destul de mult timp, uneori te poți confrunta cu hemoroizii săptămâni întregi, și poate chiar și lumi.

Dar ce ai spune dacă ai scăpa de hemoroizi în 5 zile?

Pasii exact de urmat

Recomandarile sunt oferite de Dr.Emanuel Stanescu – Urolog cu peste 5000 de pacienti la activ!

Pare de necrezut, nu-i așa? Ei bine, este posibil! Află pe parcursul acestui articol cum poți scăpa și tu de boala hemoroidală în mai puțin de o săptămână.

 • Hemoroizi in stadiu de inceput – foloseste crema HemoLift, recomandata mai jos
 • Hemoroizi in stadiu avansat – foloseste pachetul HemoLift
 • Crema se aplica de 2 ori pe zi
 • Ceaiul se consuma sub infuzie – 2 cani pe zi
 • Pastilele se administreaza o sigura data la o masa/ o pastila pe zi
 • Implementeaza pe cat posibil sfaturile din sectiunea „Prevenirea hemoroizilor pe viitor” din acest articol
 • Asa poti scapa si tu in doar 5 zile de hemoroizi!

Creme pentru hemoroizi

Cremele pentru hemoroizi functioneaza cu siguranta, trebuie doar sa alegi produsul bun!

O crema care te pot ajuta să scapi de hemoroizi în 5 zile trebuie sa contina obligatoriu: propolis, galbenele, acid hialuronic si coada soricelului

Crema HemoLift le conține pe toate, dar și multe altele.

Aceasta este cea mai recomandata crema pentru problemele hemoroidale.

[adinserter block=”1″]

Ceaiuri pentru hemoroizi

Dacă vei alege ceaiurile potrivite, poți scăpa cât ai clipi de boala hemoroidală.

Elementele cheie pe care un ceai trebuie să le conțină ca să fie cu adevărat benefic organismului în lupta cu hemoroizii sunt: păpădia, mușețelul, sunătoarea, gălbenelele, extract de scoarță de salcie albă, urzică și nuc.

P.S: În pachetul HemoLift găsești și un astfel de ceai, ce te poate salva de problemele cu hemoroizii.

Vitamine pentru hemoroizi

Există și anumite capsule care te pot ajuta să îți  îmbunătățești ciruculația sanguină, și care, datorită ingredientelor pe care le conțin, te pot scăpa de hemoroizi. Poți găsi tratamente foarte bune pentru hemoroizi sub formă de capsule. Acestea, în combinație cu alte tratamente, precum unguentele și ceaiurile, pot face minuni. Cele mai bune vitamine pentru hemoroizi conțin substanțe precum: castan sălbatic, diosmină, hesperidină, ghimpe pădureț, păpădie și multe altele.

Prevenirea hemoroizilor pe viitor

Pentru a evita să iei contact cu boala hemoroidală, trebuie să implementezi câteva obiceiuri simple în viața ta de zi cu zi. Iată ce îți recomandăm noi:

 • Nu sta prea mult în șezut sau pe toaletă. Statul pentru prea mult timp pe scaun, sau pe toaletă, supune zona anală unei presiuni considerabile. Presiune care se reflectă mai apoi în apariția bolii hemoroidale. De aceea, este bine să eviți statul prelungit în șezut.
 • Du-te la toaletă atunci când ai nevoie, nu te abține prea mult. Dacă ai nevoie la baie, însă din diverse motive obișnuiești să te abții, acest lucru pune la rândul său presiune asupra zonei pelviene și a zonei anusului. Lucru care sensibilizează țesutul vascular al anusului și favorizează apariția hemoroizilor.
 • Bea destulă apă. Recomandat este să bei între șase și opt pahare de apă pe zi. Dacă te menții hidratat/ă, automat te menții și sănătos/oasă. În plus, o hidratare corespunzătoare te face să eviți constipația (o altă cauză a hemoroizilor).
 • Menține-te activ fizic. Mișcarea constantă te va ajuta să ai o circulație mai bună a sângelui, dar și o funcționare optimă a organismului, din toate punctele de vedere.
 • Leacuri bătrânești pentru hemoroizi: Dacă vrei să optezi pentru variante și mai naturale, trebuie să știi că există și leacuri bătrânești, care te pot ajuta să te tratezi rapid și fără durere, acestea sunt: coada șoricelului, gălbenelele, propolisul, castanul sălbatic, diosmina și hesperidina. Am dedicat un întreg articol leacurilor bătrânești potrivite în tratarea hemoroizilor.

Concluzie

Cu medicamentele potrivite poți scăpa mai repede decât ai crede de supărătoarea boală hemoroidală. Anumite produse din farmacii te pot ajuta să scapi de hemoroizi într-un termen de 5 zile. Însă produsele cu adevărat bune și de caliate, administrate așa cum trebuie, te pot ajuta să te vindeci de hemoroizi în 48 de ore! Astfel de produse se regăsesc în pachetul complet HemoLift. Acesta conține toate ingredientele naturale de care ai nevoie pentru a scăpa de hemoroizi.

Află mai multe despre HemoLift și comanda-l și tu chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?