Afectiuni Proctologice (AnoRectale)

Leacuri bătrânești pentru hemoroizi – Externi si Interni

author photo

Scris De:

Emanuel

  • Coada șoricelului
  • Gălbenelele
  • Propolis
  • Castan Sălbatic
  • Diosmina și hesperidina
  • Alte leacuri bătrânești pentru hemoroizi
  • Concluzie

Hemoroizii reprezintă o afecțiune ce ne poate crea un disconfort considerabil în viața de zi cu zi și poate deveni o problemă reală de sănătate, care, dacă nu este tratată, se agravează într-un mod foarte urat.

Hemoroizii [rovoacă durere, sângerări și foarte multe neplăceri.

Dacă și tu te confrunți cu problema hemoroizilor, însă nu ești fanul medicamentelor, în acest articol vom vorbi despre leacuri bătrânești pentru hemoroizi externi, dar și pentru hemoroizi interni.

ATENTIE: In baza experientei noastre de mai bine de 10 ani, leacurile batranesti sunt o solutie extrem de lenta si rezultatele apar dupa 6+ luni.

De asta este bine sa folositi HemoLift, un produs care combina cele mai buna plante pentru hemoroizi intr-un singur produs. In acest fel puteti fii sigur ca aveti rezultate extrem de rapid.

[adinserter block=”1″]

Coada șoricelului

În lista de remedii naturiste pentru hemoroizi se regăsește și coada șoricelului, o plantă găsită peste tot, însă căreia foarte puține persoane îi cunosc valoarea.

Planta de coada șoricelului are o serie de componente chimice ce îi oferă proprietățile care o fac utilă în tratarea hemoroizilor. Coada șoricelului are efect antihemoragic, astringent, antiinflamator și analgezic.

Coada șoricelului poate fi introdusă în numeroase produse care să te ajute în tratarea bolii hemoroidale.

Iată câteva dintre produsele unde poți găsi coada șoricelului, și pe care, dacă le consumi, te poți trata de hemoroizi: ceai concentrat (făcut din frunze de coada șoricelului), cremă (îți recomandăm să o achiziționezi doar din farmacie).

Gălbenelele

Gălbenelele se regăsesc în ceaiuri și unguente speciale pentru hemoroizi.

Cu toții am auzit de celebra cremă de gălbenele. Însă știm care sunt adevăratele beneficii ale acestei plante? Extractul de gălbenele oferă hidratare și îngrijire profundă.

Cremele au efect cicatrizant și ajută la vindecarea rapidă a leziunilor de la nivelul pielii. Cremele și unguentele care conțin extract de gălbenele sunt recomandate de foarte mulți specialiști pentru tratarea bolii hemoroidale. Ceaiurile și unguentele se pot achiziționa din farmacii sau de la drogherii.

În ceea ce privește cremele, acestea se aplică ca orice alte creme. În funcție de produsul ales, farmacistul îți poate da mai multe detalii despre utilizarea acestuia.

Propolis

Propolisul este un produs pe care îl fac albinele. În ceea ce privește medicina, propolisul are efecte remarcabile în tratarea diverselor afecțiuni, precum și în tratarea hemoroizilor.

Are efect antioxidant, antiinflamator, antibacterian, regenerează țesuturile, are efect de anestezic local puternic atunci când este aplicat pe piele, formează o peliculă fină pe piele protejând astfel zona împotriva agravării hemoroizilor și are proprietăți hemostatice.

Se găsește sub formă de soluții, tablete, tincturi, unguente și supozitoare.

Castan Sălbatic

Extractul de castan sălbatic are la rândul său o mulțime de proprietăți vindecătoare. Acționează ca antiinflamator, astringent, diuretic, febrifug, narcotic, tonic, vasoconstrictor și antioxidant.

De asemenea, ajută și la oprirea sângerării hemoroizilor. În ceea ce privește hemoroizii, cel mai recomandat este unguentul pe bază de extract de castan sălbatic.

Diosmina și hesperidina

Aceste două substanțe ajută la îmbunătățirea circulației. De asemenea, tratează boala hemoroidală și este o substanță întâlnită în foarte multe medicamente pentru hemoroizi. Se găsesc sub forma de tablete, siropuri, unguente, spray-uri etc.

Alte leacuri bătrânești pentru hemoroizi

Pe lângă variantele pe care ți le-am oferit mai sus, trebuie să știi ca exista și alte leacuri bătrânești pentru hemoroizi. Cel mai bun și complet leac pentru hemoroizi este produsul alcătuit din cele mai recomandate plante și ingrediente.

Noi am dezvoltat un ceai și un unguent ce au rezultate excepționale atunci când sunt combinate, lucrând sinergetic împreună. Acest produs se numește HemoLift, și se poate achiziționa de pe site-ul nostru.

Concluzie

Dacă ai parcurs în totalitate acest articol, cu siguranță te-ai ales cu o mulțime de variante de leacuri băbești pentru hemoroizi. Dacă te întrebi cum scapi de hemoroizi o dată pentru totdeauna, HemoLift, tratamentul complet creat de noi, este soluția perfectă pentru tine! Conține toate substanțele necesare pentru tratarea hemoroizilor, având rezultate satisfăcătoare în 90% din cazuri.

Comandă-l și tu chiar acum!

2 Comentarii despre “Leacuri bătrânești pentru hemoroizi – Externi si Interni

  1. Bună ziua soția mea are probleme cu hemoroizi interni în anos și iau esit afara 2 ce tratament poate sa facă sai treaca sau cum sa procedeze sa scape ca o dor și se constupa foarte des aștept un răspuns va mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?