Afectiuni Proctologice (AnoRectale)

Retragerea hemoroizilor externi

author photo

Scris De:

Emanuel

Atunci când vine vorba de retragerea hemoroizilor externi, trebuie să știi că hemoroizii externi se pot retrage și singuri. Asta nu se întâmplă însă în toate cazurile.

În cazul în care hemoroizii sunt încă într-o fază incipientă, poți încerca retragerea acestora acasă, cu tratamentul potrivit vei putea scăpa de ei mai repede decât crezi.

Hemoroizi Externi se retrag singuri

Hemoroizii externi pot fi observați destul de ușor. Aceștia sunt poziționați în jurul anusului. Trebuie să acționezi încă de la primele simptome, deoarece hemoroizii externi se pot agrava, devenind hemoroizi trombozați ( se formează cheaguri de sânge în interiorul acestora și devin foarte dureroși, provocând un disconfort uriaș.

Hemoroizii externi se retrag singuri în cazurile ușoare. Însă dacă hemoroizii tăi se află într-o stare mai avansată, șansele ca aceștia să se retraga singuri sunt minime, spre deloc. Atunci când hemoroizii externi dispar, întreg procesul poate fi unul destul de dureros, de aceea, este esențial să găsești tratamentul potrivit pentru tine.

În cât timp se retrag hemoroizii externi ?

Timpul în care hemoroizii externi dispar variază de la persoană la persoană, și în funcție de gradul de agravare al hemoroizilor.

Atunci când apar, hemoroizii externi provoacă dureri insuportabile și disconfort considerabil. Și tot ce vrei e să scapi de ei cât mai repede. Hemoroizii externi ce se află într-o formă ușoară se pot retrage singuri, sau cu ajutorul unei diete potrivite. Însă în cazul hemoroizilor care s-au agravat, devenind foarte inflamați, sau mai rău, au devenit hemoroizi trombozați, ai nevoie de un consult amănunțit din partea unui medic specialist, și mai apoi de un tratament potrivit.

În ceea ce privește formele ușoare de boală hemoroidală, acestea trec de la sine în 24-48 de ore, iar în unele cazuri, în 6-10 zile. Dacă au trecut mai mult de 10 zile, iar hemoroizii sunt încă prezenți, este indicat să apelați la ajutorul unui medic specialist. Dacă nu mergeți la medic, vă supuneți riscului de agravare a bolii.  În cazul hemoroizilor care se află într-un stadiu mai grav, precum cei inflamați și cei trombozați, hemoroizii externi dispar într-un timp de vindecare mult mai mare. Specialiștii recomandă să iei o pauză de cel puțin o săptămână, în care să stai în repaus complet, deoarece activitatea de zi cu zi îți poate înrăutății situația.

Când este cazul să vedeți un medic specialist?

Atunci când suferi de hemoroizi, mai ales când știi că există posibilitatea ca aceștia să se vindece singuri, pot exista anumite dubii în ceea ce privește momentul oportun de a apela la un medic specialist.

În primul rând, la ce doctor te duci pentru hemoroizi? De tratarea bolii hemoroidale se ocupă MEDICUL PROCTOLOG. La el trebuie să apelezi atunci când ai nevoie de ajutor pentru tratarea hemoroizilor tăi.

Însă.. care este momentul oportun în care să-i ceri ajutorul medicului proctolog? Mai întâi, trebuie să știi că este important să fii atent la cum evoluează boala și cum se dezvoltă hemoroizii. În cazul în care hemoroizii și-au făcut apariția de mai mult de o săptămână, și îți dau impresia că în loc să se retragă de la sine, parcă mai rău se agravează, atunci știi că este momentul cel mai potrivit să mergi la medic.

Concluzie

Dacă ai ajuns până la finalul acestui articol, cu siguranță ai înțeles că ai nevoie de câteva lucruri importante pentru a scăpa de hemoroizi: tratamentul potrivit și consultul făcut de un medic proctolog.

Pentru că știm cât de sensibil este subiectul hemoroizilor, am dezvoltat un super pachet care te va scăpa definitiv de problema hemoroizilor – HemoLift. Acesta acționează în oprirea sângerării hemoroizilor, cele trei produse care fac parte din pachetul nostru acționează ca antiinflamatoare pentru hemoroizi, dar și împotriva durerii provocate de hemoroizi. Este un supliment alimentar 100% natural, pe bază de plante, care reduce hemoroizii și îi face să dispară în timp record.

Află mai multe detalii despre produsului nostru și achiziționează-l chiar acum de AICI!

2 Comentarii despre “Retragerea hemoroizilor externi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?