Despre HemoLift

Hemoroizii sunt o problemă comună în societatea modernă.  Cu toate acestea oamenii evită să abordeze subiectul şi nu se simt confortabil să ceară ajutor de la primele simptome.

În această idee, pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu hemoroizi – acele vene inflamate din jurul anusului sau rectului inferior – Hemolift le oferă opţiunea de a folosi acasă tratamente naturiste pentru a remedia problema şi pentru a preveni reapariţia hemoroizilor.

Hemolift este o linie de produse dezvoltate de Valado.ro, brand a cărui viziune este de a oferi alternative naturiste pentru afecţiuni frecvente în rândul oamenilor, hemoroizii fiind principala problemă pe care se axează.

Aceste produse provin din fabrici de suplimente alimentare din România şi parcurg un proces de producţie riguros, deoarece supraveghem în detaliu fiecare etapă – de la alegerea materiei prime, până la fabricarea în sine.

Gama de produse

În gama Hemolift vei găsi cremă, ceai şi pastile, pentru o abordare integrată a bolii hemoroidale. Gama completă de produse pentru tratarea hemoroizilor tratează problemă de la interior către exterior, motiv pentru care toate cele trei produse trebuie folosite împreună.

Datorită proprietăţilor antiinflamatorii, ceaiul reduce disconfortul şi inflamaţia, ajutând la reinstalarea treptată a stării de bine. La rândul ei, crema se aplică extern şi diminuează durerea şi disconfortul din zona afectată.

Pastilele asigură sprijin intern şi tratează problemă de la interior, având un rol important în prevenirea reapariţiei hemoroizilor. Tocmai de aceea, pentru rezultatele dorite, este important că aceste 3 produse să fie utilizate împreună.

Ca ingrediente, în pachetul Hemolift se regăsesc acidul hialuronic, păpădia, coada şoricelului, castanul sălbatic etc. Fiecare dintre ingredientele utilizate în formule au beneficii multiple pentru sănătate şi în special pentru problema hemoroizilor, deoarece au proprietăţi antiinflamatorii şi cicatrizante.

Calitatea producţiei

Calitatea gamei de produse Hemolift este susţinută de folosirea unor ingrediente naturale, cu proprietăţi terapeutice valoroase în tratamentul hemoroizilor. De asemenea, în procesul de fabricare se respectă cele mai stricte norme de calitate. Acest brand şi-a asumat obiectivul de a oferi soluţii sigure pentru sănătate, care să abordeze problema hemoroizilor într-o manieră integrată, de la interior la exterior.

Iată standardele de calitate, normele şi certificările pe care le bifează Hemolift în procesul de fabricare:

  • Good Manufacturing Practices (Bune practici de fabricare)
  • Good Laboratory Practice (Bune practici de laborator)
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (Analiza riscurilor și punctele critice de control)
  • ISO 22000

Garanţia satisfacţiei

Vrei să încerci produsele Hemolift pentru a trata hemoroizii, dar nu eşti sigur că vor funcţiona conform aşteptărilor tale? Conform politicii noastre, clienţii îşi pot cere banii înapoi dacă produsele nu au funcţionat aşa cum şi-au dorit, chiar dacă au fost respectate toate indicaţiile de utilizare.

Garanţia autenticităţii

Pachetul Hemolift are la bază mai multe ingrediente naturale. Formula este menită să calmeze durerea, inflamaţia şi sângerările provocate de hemoroizi, care se vor retrage treptat folosit acest trio de produse.

Când comanzi de la noi ai garanţia că beneficiezi de produse autentice, întrucât fiecare lot de produse este verificat în prealabil. Facem acest lucru pentru a ne asigura că toate pastilele, cremele şi ceaiurile Hemolift sunt originale şi respectă standardele înalte de calitate pe care brandul le promovează.

Garanţia siguranţei

Produsele din gama Hemolift nu provoacă reacţii adverse, având la baza numai ingrediente naturale. În plus, aceste produse sunt aprobate de către Ministerul Sănătăţii. Crema deţine certificare CPNP (Cosmetics Products Notification Portal), iar ceaiul şi pastilele sunt notificate de Ministerul Sanatatii.

Echipa noastră de experţi

Pentru a informa în mod transparent publicul şi clienţii, medicul n manifestă interes faţă de ultimele cercetări din sfera proctologiei şi este foarte implicat în promovarea efectelor benefice pe care le au plantele asupra organismului, el însuşi fiind vegan. Este medic la şi îi ajută pe oameni să găsească soluţii eficiente pentru tratamentul hemoroizilor.

Apariţii media

Câteva publicaţii renumite din România au scris despre noi şi produsele noastre. Mai jos poţi vedea câteva dintre acestea:

Contact

Pentru a lua contact cu echipa noastră sau pentru a afla mai multe despre Hemolift, iată informaţiile de care ai nevoie:

  1. Telefon: 0775238452
  2. Email: [email protected]
  3. Formular contact
Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?